dimarts, 5 de juny del 2012

Txarrena segueixen presentant la reedició del seu primer disc


Txarrena ha estat les últimes setmanes presentant la reedició de primer disc, editat originalment fa 20 anys. El carismàtic artista navarrès ha decidit, 20 anys després de la seva edició original, reeditar el que va ser àlbum debut de Txarrena, publicat el 1992.

L'àlbum va arribar a vendre 43.000 còpies. Actualment es trobava descatalogat i, per respondre la demanda de la gent que no el va poder aconseguir en aquell moment, El Drogues ha decidit llançar ara una edició limitada i numerada d'autèntic luxe, de la mà de Maldito Records. La reedició del treball consta d'un llibre-CD amb 2 discs. Un d'ells és el disc original de 1992 amb un tema extra de l'època i l'altre conté 12 cançons noves gravades en format acústic a 'La cueva de los txandríos', on El Drogas realitza les maquetes dels seus treballs. Ell mateix ha gravat tots els instruments d'aquest treball i així desitja presentar-lo, donant-li un ambient de crua intimitat. El títol d'aquest segon cd que recull 12 nous temes és 'Libros prestados'.

L'altre apartat nou d'aquesta reedició consisteix en 14 escrits de pròpia mà sota el títol de 'El ojo de la aguja'. Diverses firmes de discos i concerts sorpresa en algunes ciutats han estat la curiosa manera de presentar aquest llançament, en les mateixes condicions en què es feia fa 20 anys.Txarrena està sent protagonista d'una de les gires de l'any omplint sales i deixant un sabor de boca extraordinari en els festivals en els quals actuen. Per cristal · litzar aquest excel · lent moment de forma, el 10 de juliol de 2011 es va gravar el concert que la banda va oferir a la 'plaza de los fueros' de Pamplona, ​​dins la programació oficial de San Fermín, amb un recinte totalment abarrotat d'un públic entregat davant un repertori ple de clàssics. Un públic que no els donarà l'esquena ara que toca reviure les cançons i el 'rock and roll way of life' de fa 20 anys.

Aquesta gira tan especial arrodonirà els 2 anys en què El Drogas ha estat centrat en Txarrena i aquests propers mesos es posarà punt i final amb un bon grapat de concerts a la refundació que es va dur a terme el 2010 i donar per finalitzada aquesta segona etapa d'un dels projectes més personals de l'artista navarrès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada