dimarts, 5 de juny del 2012

Sebastian Bach parla sobre la reunió de Skid row


Fa uns díes, l'ex-cantant de SKID ROW, SEBASTIAN BACH va parlar al seu twitter, de la possible reunió de la banda, (tot i que va esborrar alguns comentaris).

Un des seus fans li va preguntar; ''Perquè el primer disc de SKID ROW, no vau incloure la cançó ''Forever''?, i Bach va respondre:''Un dels 5 membres de la banda, odiava aquesta cançó, és el mateix que vol impedir que ens reunim''.

Desprès va eliminar aquest comentari i el va substituir per un altre:

''4 de 5 volen tornar-se a reunir, i jo sóc un d'ells''

El mes passat va parlar per Boise music examiner, Bach va parlar sobre la seva antiga banda i va dir: ''Ens van oferir un parell de concerts de reunió, molta gent es pregunta: ¿Perquè no estan junts?, i mai m'han ofert cap reunió amb ells fins aquest any. Va haver-hi un parell d'ofertes per el concert de Knebworth a Anglaterra. Sonisphere... Ells volien fer un cartell: 'KISS amb SKID ROW com a convidats especials', i era algo real per aquests (referint-se als actuals membres de la banda), no van voler''.

Segons informa la promotora RM concert, el cantant SEBASTIAN BACH vindrà amb la seva banda a presentar-nos el seu últim disc 'Kicking and screaming', a finals de primavera.

Les dates i ciutats són les següents:

17 de juny - Vitoria - Jimmy Jazz
19 de juny - Madrid - Arena (Heineken)
20 de juny- Barcelona - Bikini

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada