dimarts, 28 de febrer del 2012

Sandalinas acaba la gira amb House of lords



El guitarrista català JORDI SANDALINAS, envía a la web www.themetalcircus.com, les seves impressions sobre la rescent gira per Europa amb els HOUSE OF LORDS.

''El dilluns 20 de febrer vaig arribar a Barcelona des de Estocolm, desprès d'haver acabat amb gran èxit la gira de Sandalinas promocionant l'últim àlbum de la banda anomenat ''Fly to the sun''.

M'omple d'orgull saber que pocs músics a Espanya tenen la sort de compartir cartell de gira amb HOUSE OF LORDS, grup que ha venut 17 milions de discs al llarg de la seva carrera, i juntament amb els meus companys de grup en directe, Alex Landenburg (STRATOVARIUS, SYMFONIA, ANNIHILATOR) a la batería, el vocalista Rick Altzi (SANDALINAS, AT VANCE, FREQUENCY, THUNDERSTONE), el guitarrista Agus González Lancharro (ANGRIST, THE JORDI SANDALINAS ACOUSTIC PROJEST) i el baixista Julian Langer (EDGE OF THORNS).

Han sigut un total de 17 concerts en 19 dies i 15.000 Km recorreguts per tot Europa aguantant fred, neu i unes condicions atmosfèriques molt dures.

Us passo unes fotos dels concerts que s'han anat fent al llarg de tots aquests dies.

Una abraçada a tots, i ens veiem aviat, a l'agost de 2012 des de l'estudi d'Andy LaRocke a Suecia.

Jordi''

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada