dijous, 23 de febrer del 2012

DREAM THEATER, al nostre país.


Els nord-àmericans DREAM THEATER, estaràn aquest cap de setmana a Espanya.
Demà, divendres dia 24 de febrer, actuaràn a Barcelona, al St. Jordi Club.
Vull recordar, per els que vagin al concert que fa uns díes es va canviar el lloc d'ubicació del concert per el St. Jordi Club, però que les entrades que heu adquirit us serviràn igualment.
Al día següent, dissabte, els DREAM THEATER es traslladaràn a Madrid, al palacio de la Vistalegre, per oferir un altre concert, i finalitzar axí la seva minigira per el nostre país.

La banda presentarà el seu nou disc ''A dramatic turn of events'' (el primer amb el nou batería Mike Mangini, que substitueix el mític Mike Portnoy), amb la següent formació:

John Petrucci - Guitarra
John Myung - Baix
James LaBrie - Veu
Jordan Rudess - Teclats
Mike Mangini - Batería

''A dramatic turn of events'' és el primer disc de Mike Mangini, que va ser escollit desprès d'un gran proces de selecció en el que van participar alguns dels millors bateríes del món, i que va ser gravat en el documental ''The spirit carries on'', que acompanya la edició CD+DVD d'aquest nou disc que conté p cançons i és l'onzé de la banda. El grup va penjar part del documental al Youtube arribant a més de 3 millons de visites.
Cal dir que la prestigiosa revista Mojo va definir als DREAM THEATER, i van escriure: ''Són tant erúdits com The mars volta,tant grans com Muse, i tant heavys com Metallica.

el grup ha anunciat que treurà un nou disc el 13 de setembre d'aquest 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada