dimarts, 31 de gener del 2012

Mark Reale D.E.P



Portàvem uns dies sense actualitzar les notícies, avui però, en tenim unes quantes, i malauradament hem de començar amb una notícia trista, i es que el passat dimecres ens va deixar el guitarrista i fundador de RIOT Mark Reale que va morir al hospital de San Antonio, després d'haver entrat en coma el passat 11 de gener a causa d'una hemorràgia interna provocada per la malaltía del crohn, malaltía que va patir tota la seva vida. Tení 56 anys.

La banda va penjar el segûent comunicat a la seva pàgina web:
''Els amics i fans de Mark Reale i RIOT ens dol profundament confirmar que Mark Reale ha perdut la seva batalla amb una enfermatat de per vida. Els vostres pensaments i oracions són apreciats per la familia del Mark, els seus amics i els seus companys de banda en aquests moments tant difícils.''

A continuació volem retre un petit homenatge a la figura de Mark Reale, en primer lloc podreu escoltar la cançó ''Johnny's back'', del disc ''Thundersteel'' (1988), que és la cançó amb la que vam retre homenatge el passat dissabte en directe des de ràdio Montblanc.
I just a sota podreu veure el videoclip de la cançó ''Angel's eyes'' dels disc ''Inishmore'' (1998)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada