dijous, 24 de novembre del 2011

Homenatge a dos grans figures

Des de aquest húmil blog vull retre el meu sincer homenatge a dos grans músics que ens van deixar ara fa 20 anys.
Per una banda el cantant de QUEEN, FARROCK BULSARA (més conegut com a FREDDY MERCURY, ja que era el seu nom artístic), compositor de grans himnes com ''Bohemian rhapsody'', ''we are the champions'' ''Don't stop me now''''Somebody to love'' o ''Show must go on'' entre altres, i que va morir el 24 de novembre de 1991, als 45 anys.
La causa oficial de la seva mort va ser una broncopneumònia, provocada per la SIDA, malaltia que patia des de feia 4 anys.
Va ser l'any 1987, quan se li va diagnosticar la malaltia, que ell sempre va negar tenir fins pocs dies avanç de morir, però la premsa anglèsa va alimentar rumors, ja que la banda no feia cap gira, fins que, el 23 de novembre de 1991, freddy anunciava que era portador del SIDA
Al dia següent moriria.
L'anunci el va fer mitjançant el següent escrit:

''Seguint l'enorme conjectura de la premsa de les últimes dues setmanes, és el meu desig confirmar que pateixo SIDA.Vaig sentir que era correcte mantenir aquesta informació en privat fins al dia de la data per protegir la privacitat dels que m'envolten. Però, ha arribat l'hora que els meus amics i seguidors coneguin la veritat i espero que tots s'uneixin a mi i als meus metges per combatre aquesta terrible malaltia. La meva privacitat ha estat sempre molt important per a mi i sóc famós per pràcticament no donar entrevistes. Aquesta política continuarà''

FREDDY MERCUR va ser incinerat i encara avui no se sap on descansen les seves cendres.

A continuació us deixo aquests vídeos de les cançons ''Bohemian Rhapsody'' (1975) i ''Show must go on'', una de les últimes cançons que va fer.





Tambè, el dia 24 de novembre de l'any 1991, va morir el bateria dels KISS, ERIC CARR, (Paul Charles Caravello), era el seu nóm original). als 41 anys desprès de no haver pogut superar un càncer al ventre.
ERIC CARR, a part de tocar la bateria, tambè savia tocar el baix el teclat i savia cantar, ho havia fet a moltes orquestres i grups però mai va acavar de triomfar.
Fins que va entrar a formar part del grup KISS a l'any 1980, i es qui va ajudar al grup a donar-li un esti més dels 80'.

Va gravar discs mítics de la banda com: ''Creatures of the night'', ''Animalize'', o ''Crazy nights''.
El dia 8 d'aquest mes de novembre va sortir a la llum el disc titulat: Unfined Bussines (àlbum d'ERIC CARR).
Conté 17 cançons, s'hi pot trobar matèrial inèdit, temes en directe, entrevistes etc...
I amb ilustres convidats com ex-membres de Kiss.
Segons la seva germana Loretta, el disc es: ''Un testament d'un home que la seva personalitat i el seu cor van ser tant grans com el seu enorme talent''.

ERIC CARR va morir el dia 24 de novembre de 1991 als 41 anys al Tisch hospital NYC.

I aqui us deixo l'últim videoclip que va gravar,el de la cançó ''God gave rock'n'roll to you'' i es que es va haver d'escapar de l'hospital literalment parlant, per poder-lo gravar.
I a continuació, podreu veure un solo de bateria protagonitzat per ell mateix.




Aquest ha estat el meu húmil i sincer homenatge a dos grans de la música rock del segle XX.
Espero que hagi servit per recordar-los amb un somriure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada